Share

Vem är rädd för Jenny Wilson – “Jag har länge längtat efter att jobba med scen… – Nyhetsmorgon (TV4)

När skådespelare i Hollywood gick samman under hashtagen #Metoo spred det sig snabbt till andra delar av världen. Idag – för exakt ett år sen För exakt ett år sedan samlades 703 skådespelare på Södra teaterns scen i ett gemensamt upprop #TystnadTagning – för att berätta om dom sexuella övergrepp och trakasserier som dom bevittnat eller utsatts för i film- och teaterbranschen.
I dag ställer sig artisten Jenny Wilson på scenen för att med en dramatiserad konsert berätta sin upplevelse och kamp efter den våldtäkt hon utsatts för.Hör Jenny och Py Huss-Wallin berätta om föreställningen och premiärnerverna.
Nyhetsmorgon i TV4 från 2018-11-08:
Nyhetsmorgon är TV4:s morgonprogram som funnits i rutan sedan 1992. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare är bland andra Tilde de Paula, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jesper Börjesson och Jessica Almenäs. Se hela avsnitt och klipp från Nyhetsmorgon på TV4 Play: http://tv4play.se/program/nyhetsmorgon

Prenumerera på Nyhetsmorgons YouTube-kanal: http://youtube.com/nyhetsmorgon?sub_confirmation=1
Nyhetsmorgon på Facebook: http://facebook.com/nyhetsmorgon
Nyhetsmorgon på Twitter: http://twitter.com/nyhetsmorgon
Nyhetsmorgon på Instagram: http://instagram.com/nyhetsmorgon
#NYMO

Nyhetsmorgon is a Swedish daily morning news and talk show on TV4.

Leave a Comment