Share

Pia Sundhage: ”Vi var kärringar mot strömmen” – Nyhetsmorgon (TV4)

Nyhetsmorgon i TV4 från 2017-08-12: Morgonens sommargäst Pia Sundhage har betytt oerhört mycket för svensk damfotboll. Efter en lång karriär och stor besvikelse efter uttåget ur damernas EM berättar den tidigare förbundskapten om åren i landslaget och planerna för framtiden.

Hon startade sin fotbollskarriär i hemmaklubben, men de största framgångarna nådde hon i Jitex BK. Den första landslagsmatchen spelade Pia Sundhage som 15-åring och prövade även sina vingar i italienska ROI Lazio 1985. Spelarkarriären avslutades i Hammarby. Efter det tog tränarkarriären vid. OS-guld och VM-silver som ledare för USA och OS-silver för Sveriges damlandslag förra året.

Nyhetsmorgon är TV4:s morgonprogram som funnits i rutan sedan 1992. Nyheter varvas med fördjupande diskussioner, bevakning av de senaste trenderna, personliga intervjuer, kultur och sport. Programledare är bland andra Peter Jihde, Tilde de Paula, Jenny Strömstedt, Steffo Törnquist, Jesper Börjesson och Jessica Almenäs. Se hela avsnitt och klipp från Nyhetsmorgon på TV4 Play: http://tv4play.se/program/nyhetsmorgon

Prenumerera på Nyhetsmorgons YouTube-kanal: http://youtube.com/nyhetsmorgon?sub_confirmation=1
Nyhetsmorgon på Facebook: http://facebook.com/nyhetsmorgon
Nyhetsmorgon på Twitter: http://twitter.com/nyhetsmorgon
Nyhetsmorgon på Instagram: http://instagram.com/nyhetsmorgon

Nyhetsmorgon is a Swedish daily morning news and talk show on TV4.

Leave a Comment