Share

5 tips till första dejten! | Första Dejten på SVT Play

Vad ska man göra (och vad ska man undvika) för att få en så lyckad första dejt som möjligt? Lär från deltagarna i programmet Första Dejten!

Första Dejten utspelas på en restaurang där alla är på bild date. I varje hörn sitter kameror som övervakar allt som händer och sägs. Paren är matchade på vad de söker, vad de gillar och vad de ogillar. I slutet av den första dejten får de svara på frågan: Vill ni ses igen?

Singlar med olika bakgrund och från alla delar av landet söker efter kärleken. Följ förväntningarna, spänningen, nervositeten och gnistorna i hopp om att kärlek uppstår.

Första Dejten är ett nytt program från SVT, men programmet har tidigare gjorts i versioner från bland annat Storbritannien, Australien och USA. Men nu kan du för första gången se Första Dejten med svenska par från hela landet.

På restaurangen i Vaxholm träffas paren för första gången. De har matchats för att passa varandra så bra som möjligt. De har fått svara på frågor om vad för typ av person de söker, men också vad de själva har för intressen, vad de gillar och vad de ogillar.

Men det är en sak att ha en perfekt matchning för första dejten på pappret, en annan är att kliva in i restaurangen och möta personen för första gången på riktigt.

På Första Dejten kan allt hända från nervösa skratt och pinsam tystnad till sprudlande förälskelse och en början på ett nytt förhållande.

Nya avsnitt av Första Dejten ser du på SVT och SVT Play varje måndag.

Posted In:

Leave a Comment